Zonnecellen

Zonnecellen zijn het belangrijkste onderdeel van een zonnepaneel. Energie wordt opgewekt uit het zonlicht dat op de zonnecellen valt. Zonnecellen zorgen dat lichtenergie wordt omgezet in elektrische energie. Er zijn twee soorten zonnecellen. De bekendste die wordt gebruikt in zonnepanelen is de Fotovoltaïsche cel.

Fotovoltaïsche zonnecellen

Deze zonnecellen zijn gemaakt van een laag silicium. Om van dit silicium een halfgeleider te maken, wordt er aan de bovenkant een laagje fosfor toegevoegd en aan de onderkant een laag borium. Het geheel wordt ter bescherming tussen twee glasplaten geplaatst. Doordat er zonlicht op het zonnepaneel valt, worden in de zonnecellen elektronen geactiveerd. Zo kunnen de zonnecellen een stroombron worden.

Wij leveren en plaatsen fotovoltaïsche zonnepanelen

Meer een meer mensen kiezen voor fotovoltaïsche zonnepanelen. U bespaart niet alleen op energiekosten, u levert daarbij ook een bijdrage aan het milieu.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van het geschikte zonnepaneel. Zonnepanelenbedrijf is gespecialiseerd in de installatie van verschillende soorten zonnepanelen. Wij leveren snel en werken aan een goede balans tussen kwaliteit en kosten. Wij hebben een breed assortiment fotovoltaïsche zonnepanelen. Bovendien geven we uitstekende garantievoorwaarden. Neem gerust contact met ons op en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw zonnepanelen mogen verzorgen! Offerte