Voordelen zonnepanelen

Wanneer u kiest voor zonnepanelen, dan kiest u voor talloze voordelen. Een zonnepaneel gaat gemiddeld 25 jaar mee, is uiteindelijk financieel voordeliger en het is beter voor het milieu. Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen die een zonnepaneel te bieden heeft.

Geen elektriciteitskosten

Een zonnepaneelsysteem kan er voor zorgen dat u geen enkele elektriciteitskosten meer hebt. Wanneer de elektriciteitsprijzen stijgen is dat zelfs in uw voordeel, want u krijgt van het energiebedrijf een vergoeding voor de elektriciteit die u oplevert. Dus hoe hoger de energieprijzen, des te sneller heeft u uw investering terugverdiend!

Verhoogde waarde van uw woning

Een zonnepaneel verhoogt de waarde van uw woning. De woning kan zelf goedkope energie produceren en dit is natuurlijk erg aantrekkelijk voor mogelijke kopers. Daarnaast zorgt een zonnepaneelsysteem voor een gunstig energielabel op uw huis.

Goed voor het milieu

Een zonnepaneel is een goede keuze voor het milieu. Enkele belangrijke pluspunten zijn:

  • Bespaart CO2
  • Verminderd gebruik van fossiele brandstoffen
  • Grondstof zonnepanelen zijn bijna onuitputtelijk

Subsidies

De overheid wil het gebruik van zonnepaneelsystemen stimuleren en biedt daarom subsidies aan wanneer u kiest voor deze investering. Meestal heeft een subsidie de vorm van een extra vergoeding per kWh aan elektriciteit wat u levert aan het openbare elektriciteitsnetwerk. Maar er zijn ook subsidies waarbij u een lagere BTW betaald. U kunt het beste de aanvraag en afhandeling van subsidie door een zonnepaneleninstallateur laten afhandelen, aangezien de complexiteit en eisen die de overheid stelt.

Voor meer informatie over de voordelen die zonnepanelen leveren kunt u contact met ons opnemen. Wij zitten altijd bij u in de buurt, dus we staan zo bij u voor de deur. Wij leveren en werken snel tegen scherpe prijzen! Natuurlijk krijgt u een uitstekende garantie op uw zonnepanelensysteem. Wacht dus niet langer en begin nu al met besparen en vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw zonnepanelen mogen verzorgen! Offerte